Litt om oss

Marinegruppen er en erfaren og pålitelig produsent og forhandler av brygger og marinaer. Vår styrke ligger i å tilby robuste brygger som er utformet for å tåle selv de tøffeste forholdene. Vi fokuserer på å holde prisene konkurransedyktige, slik at du som utbygger kan realisere dine prosjekter. Vi produserer våre produkter lokalt på Tysnes, og levere over hele landet.

Anlegget blir prosjektert for å være vær- og vindbestandig, slik at du som kunde slipper å bekymre deg. Prosjekteringen skjer ut i fra lokaliteten og det gis anbefalinger for bryggetype, sammenkobling og forankring. For utsatte områder kan det være nødvendig med vind- og bølgeanalyse, og marinegruppen kan tilby dette gjennom sine samarbeidspartnere.

Vi kan hjelpe deg gjennom hele prosessen, fra søknadsprosessen, produksjon, levering og montering. Vår ekspertise og erfaring sikrer at marinaen din blir levert med høy kvalitet og tilfredsstiller alle nødvendige krav og standarder. Ta kontakt med oss for mer informasjon om ditt prosjekt.

Telefon

+47 913 07 159

Addresse

Hegglandsveien 15
5680
TYSNES